Aquila oorkappen met DAB+ radio en Bluetooth: gehoorbescherming & draadloos luisterplezier

Aquila oorkappen met DAB+ radio en Bluetooth: gehoorbescherming & draadloos luisterplezier

Onze Aquila oorkappen met DAB+ radio en Bluetooth bieden de ideale oplossing voor wie regelmatig in lawaaiige omgevingen werkt. Ze combineren hoogwaardige gehoorbescherming met draadloos luisterplezier. Of je nu in de tuin werkt, op een bouwplaats bent of tijdens het klussen in huis, deze oorkappen bieden comfort en bescherming.

Aquila Oorkappen en Gehoorbescherming met DAB+ Radio en Bluetooth


Waarom Heb Je Aquila Oorkappen met DAB+ Radio en Bluetooth Nodig?

Het belang van gehoorbescherming mag niet onderschat worden, vooral niet in lawaaiige omgevingen. De Aquila oorkappen bieden niet alleen bescherming, maar ook entertainment. Met de ingebouwde DAB+ radio geniet je van heldere digitale radiozenders en met Bluetooth stream je draadloos je favoriete muziek.

De Aquila oorkappen met DAB+ radio en Bluetooth zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van professionals en hobbyisten die hun gehoor willen beschermen zonder in te leveren op comfort.

Voordelen van Aquila Oorkappen

  • DAB+ Radio, FM Radio & Bluetooth: Geniet van een breed scala aan radiozenders en draadloos streamen vanaf je smartphone of tablet.
  • Handsfree Bellen: Ingebouwde microfoon voor heldere gesprekken zonder je oorkappen te verwijderen.
  • LCD-display: Eenvoudige bediening en duidelijke weergave van radiofrequenties en batterijniveau.
  • Oplaadbare 2000mAh-accu: Lange batterijduur voor langdurig gebruik zonder opladen.
  • Verstelbare Pasvorm: Comfortabele pasvorm voor langdurig gebruik, ideaal voor urenlang klussen of werken.
  • EU-goedkeuring met 31 SNR: Voldoet aan Europese veiligheidsnormen voor maximale gehoorbescherming.
  • Inclusief Opbergtasje: Handig opbergtasje voor veilig opbergen en transporteren van je oorkappen.
  • Inclusief Leerzaam E-book: Leer meer over gehoorbescherming en het belang ervan voor je gezondheid.

 

Met geavanceerde functies zoals Bluetooth 5.1 en een AUX-ingang voor bedrade verbindingen, bieden de Aquila oorkappen een complete audiobeleving. Of je nu muziek luistert tijdens het klussen, een podcast streamt of handsfree gesprekken voert, deze oorkappen staan garant voor een kristalhelder geluid en optimale gehoorbescherming.

Hoogwaardige Kwaliteit en Comfort

De Aquila oorkappen zijn vervaardigd uit duurzame materialen en bieden een verstelbare pasvorm voor ultiem comfort. De oorkussentjes zijn vervangbaar, zodat je altijd kunt genieten van een frisse en hygiënische luisterervaring. Of je nu werkt in de tuin, op een lawaaierige bouwplaats of in een productieomgeving, deze oorkappen bieden uitstekende geluidsisolatie en bescherming.

 

Overal Te Gebruiken

Of je nu schietoefeningen doet, werkt in de tuin of in een lawaaiige productieomgeving, de Aquila oorkappen bieden uitstekende geluidsisolatie en gehoorbescherming. Dankzij hun lichtgewicht ontwerp en verstelbare pasvorm kun je comfortabel blijven werken, zelfs gedurende langere tijd.

 

Goedgekeurd volgens de EU-veiligheidsnormen

De Aquila oorkappen zijn goedgekeurd volgens de strengste Europese veiligheidsnormen en bieden een SNR van 31, wat zorgt voor optimale gehoorbescherming in lawaaiige omgevingen. Bescherm je gehoor en geniet van comfort en functionaliteit met Aquila oorkappen!

Bestel nu de Aquila oorkappen met DAB+ radio en Bluetooth en ervaar zelf het verschil. Geniet van optimale gehoorbescherming en draadloos luisterplezier, waar je ook bent!

Labels:

GRATIS VERZENDING

KWALITEIT GEREEDSCHAPPEN

BINNEN 2 WERKDAGEN GELEVERD

PERSOONLIJK ADVIES