Garantie

Bij Aquila begrijpen we dat het belangrijk is om vertrouwen te hebben in de producten die u bij ons koopt. Daarom bieden wij 1 jaar garantie op al onze producten, tenzij anders vermeld. Mocht er binnen de garantieperiode een defect optreden, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen ons uiterste best doen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Onze garantie dekt fabricagefouten en defecten binnen de garantieperiode. Defecten door ondeugdelijk gebruik of niet goed omgaan met het producten vallen niet onder de garantie.

Retourneren

Wij begrijpen ook dat er gevallen kunnen zijn waarin u een product wilt retourneren. Bij ons kunt u binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling een product retourneren, mits het voldoet aan onze retourvoorwaarden. Om in aanmerking te komen voor retournering, dient het product in de originele staat te zijn, inclusief de originele verpakking en eventuele labels. Gebruikte, beschadigde of incomplete producten kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van een defect dat onder de garantie valt.

Om een retourzending aan te vragen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen u voorzien van verdere instructies en een retourlabel, indien nodig. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van een product voor uw eigen rekening kunnen zijn, tenzij het product defect is of niet overeenkomt met uw bestelling.

Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij de terugbetaling in gang zetten. Dit proces kan enkele werkdagen in beslag nemen. Het bedrag zal worden teruggestort op dezelfde wijze als waarop u de oorspronkelijke betaling heeft verricht, tenzij anders overeengekomen.

Belangrijke opmerkingen

Zorg ervoor dat u alle accessoires en handleidingen die bij het product zijn geleverd, terugstuurt.

Houd er rekening mee dat wij geen verantwoordelijkheid kunnen nemen voor verloren of beschadigde retourzendingen tijdens het transport. Wij raden u aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken en het ontvangstbewijs te bewaren.

Als u nog vragen heeft over onze garantie- en retourbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u verder te helpen. We hopen dat uw winkelervaring bij ons probleemloos en plezierig is, en dat u tevreden bent met uw aankopen. Bedankt voor uw vertrouwen in onze webshop!

GRATIS VERZENDING VANAF €60,-

KWALITEIT GEREEDSCHAPPEN

VOOR 15:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN

PERSOONLIJK ADVIES