Kwaliteit leveren, dat is wat wij doen

Aquila is een betrouwbaar merk dat hoogwaardige gereedschappen en meetapparatuur biedt voor zowel doe-het-zelvers als professionele gebruikers. Met onze innovatieve en toegankelijke producten geven we klanten de vrijheid om te klussen en zelfstandig te zijn. Onze focus op kwaliteit en betrouwbaarheid maakt Aquila een vertrouwde partner voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige gereedschappen.

Onze missie

Onze missie bij Aquila is om klanten hoogwaardige gereedschappen en meetapparatuur te bieden die niet alleen betrouwbaar en van topkwaliteit zijn, maar hen ook de vrijheid geven om hun klusdoelen te bereiken. We streven ernaar om klussen toegankelijk en plezierig te maken, en we geloven dat iedereen met de juiste tools en de vrijheid om te klussen succes kan behalen.

Onze visie

Onze visie is om Aquila te positioneren als het voorkeursmerk voor hoogwaardige gereedschappen en meetapparatuur. Over 5 - 10 jaar willen we bekend staan als een toonaangevend merk dat klanten inspireert en hen de vrijheid biedt om hun klusprojecten uit te voeren met vertrouwen en succes.

Ons merk

Aquila is een merk met een sterke persoonlijkheid. We zijn deskundig, betrouwbaar en gepassioneerd over het leveren van gereedschappen en meetapparatuur van de hoogste kwaliteit. We zijn toegankelijk en vriendelijk, en we geloven in de vrijheid die klanten ervaren wanneer ze met onze producten aan de slag gaan. Onze merkpersoonlijkheid weerspiegelt onze toewijding aan klanttevredenheid en het streven naar voortdurende verbetering.

Onze kernwaarden

Kwaliteit

We staan voor het leveren van hoogwaardige gereedschappen en meetapparatuur die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Betrouwbaarheid

We streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn, waar klanten op kunnen vertrouwen voor duurzame en goed presterende producten.

Innovatie

We streven naar continue innovatie en het aanbieden van gereedschappen en meetapparatuur met geavanceerde functies en verbeterde prestaties.

Toegankelijkheid

We willen gereedschappen en meetapparatuur bieden die toegankelijk zijn voor een breed scala aan klanten, van doe-het-zelvers tot professionele bedrijven.

Vrijheid

We geloven in de kracht van vrijheid en empowerment. Aquila staat voor het bieden van gereedschappen en meetapparatuur die klanten de vrijheid geven om zelfstandig te klussen en hun doelen te bereiken.

GRATIS VERZENDING VANAF €60,-

KWALITEIT GEREEDSCHAPPEN

VOOR 15:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN

PERSOONLIJK ADVIES