Verzending

We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden, zodat je je nieuwe aankopen spoedig kunt gebruiken. Ons ervaren team zorgt ervoor dat alle bestellingen zorgvuldig worden verwerkt en verzonden. We werken samen met betrouwbare verzendpartners om ervoor te zorgen dat je pakket veilig en op tijd bij je aankomt. Op werkdagen voor 15:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden!

Levering

Over het algemeen streven we ernaar om je bestelling binnen 2 werkdagen te leveren. Houd er rekening mee dat weekends en feestdagen de levertijd kunnen beïnvloeden.Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail met een trackingnummer. Met dit trackingnummer kun je de voortgang van je pakket volgen en zien wanneer het naar verwachting bij je zal worden afgeleverd. We raden je aan om regelmatig de trackinginformatie te controleren voor eventuele updates.

Verzendkosten

De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht, de afmetingen van het pakket en de bestemming. Tijdens het afrekenen kun je de verzendkosten voor je specifieke bestelling bekijken voordat je de betaling voltooit. We streven ernaar om een ​​zekere mate van transparantie en verzendtarieven te bieden.

Mocht u nog vragen hebben over onze verzending en levering, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We staan ​​altijd voor je klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Zorg ervoor dat u het juiste verzendadres opgeeft wanneer u uw bestelling plaatst. We zijn niet verantwoordelijk voor problemen of vertragingen die worden veroorzaakt door onjuiste adressen of voor het opnieuw verzenden van bestellingen die worden geretourneerd vanwege onjuiste adressen.

GRATIS VERZENDING VANAF €60,-

KWALITEIT GEREEDSCHAPPEN

VOOR 15:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN

PERSOONLIJK ADVIES